Αξιόπιστες Κατασκευές για τη βιομηχανία Τροφίμων

Στην εταιρεία Διακίνηση προβαίνουμε σε κατασκευές γραμμών εξ ολοκλήρου INOX, για παραγωγή και τυποποίηση τροφίμων. Εργαζόμαστε, πάντα, με γνώμονα την επίτευξη των πλέον ποιοτικών και ανθεκτικών κατασκευών. Η πολυετής εμπειρία και η άρτια τεχνογνωσία μας αποτελούν εγγύηση για τα αποτελέσματα των εργασιών μας. Με σεβασμό στους πελάτες μας, έχουμε καταφέρει να διακριθούμε στο χώρο των μεταφορικών ταινιών και των συστημάτων μεταφοράς και, ειδικότερα, στις κατασκευές Γραμμών INOX. Γι’ αυτό και οι βιομηχανίες τροφίμων εμπιστεύονται την εταιρεία μας. Κι αυτό μας τιμά και μας δίνει το κίνητρο να συνεχίζουμε να είμαστε οι καλύτεροι!

Κλάδοι με τους οποίους συνεργαζόμαστε στη βιομηχανία τροφίμων

Βιομηχανίες / Βιοτεχνίες:

-Αρτοποιίας
-Γάλακτος
-Παγωτού και σοκολάτας
-Χυμών και αναψυκτικών
-Νωπών φρούτων και λαχανικών
-Ξηρών καρπών
-Αλλαντικών
-Νωπών κρεάτων και πουλερικών
-Εμφιάλωσης οινοπνευματωδών ποτών
-Κατεψυγμένων προϊόντων (ζύμες, ψάρια, θαλασσινά, πίτες και κρέατα)

Στη Διακίνηση θα βρείτε ό,τι ακριβώς χρειάζεται η βιομηχανία τροφίμων για την παραγωγή / τυποποίηση και διακίνηση των προϊόντων της:

-Συστήματα Μεταφοράς / INOX
-Ανοξείδωτες ειδικές κατασκευές
-Κατασκευές από ανοξείδωτο χάλυβα, κατάλληλες για τρόφιμα
-Κατασκευές προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη
-INOX κατασκευές που πληρούν όλες τις υγειονομικές προδιαγραφές

Απευθυνόμαστε στις επιχειρήσεις τροφίμων που επιζητούν την ανώτερη δυνατή ποιότητα στα ανοξείδωτα τμήματα της γραμμής παραγωγής τους. Είμαστε προσηλωμένοι στην ποιότητα κατασκευής, στην απλότητα χειρισμού των κατασκευών μας, στην υψηλή τους απόδοση και, φυσικά, στην ασφαλή λειτουργία τους. Η ασύγκριτη ποιότητα των INOX κατασκευών μας και οι πιστοποιημένες προδιαγραφές τους μάς καθιέρωσαν στον απαιτητικό χώρο της βιομηχανίας τροφίμων και συνέβαλαν στην αύξηση του πελατολογίου μας.